Официалният форум на iPlay.bg 

Правила и указания за играта в нашия сървър.

Модератори: iPlay.BG Minecraft, TheEVIL

 #347412  от OciXCrom™
 пет апр 10, 2015 4:00 pm
Моля посетете новия сайт и форум на сървъра: http://mc.iplay.bg!!!!!

Информацията тук може да е остаряла!
Изображение
iPlay.bg Minecraft | mc.iplay.bg:25565


Изображение Играта с модове, които лесно може да се считат за "непозволени средства", тоест Nodus, X-Ray и прочие е ЗАБРАНЕНА.
Изображение ЗАБРАНЕНО е използването на неприлични думи, заяждане с играчите, създаване на напрежение, споренето за напълно ненужни неща, както и писането на едни и същи неща в чата (spam).
Изображение ЗАБРАНЕНИ са всякакви опити за реклама на други сървъри/сайтове, било то чрез съобщения в чата, табели, постройки или настройки.
Изображение Унищожаването на чужди територии, краденето на предмети, както и убиването на чужди животни на незащитени места е ПОЗВОЛЕНО. Играчите може да предотвратят подобни действия, като си защитят къщите/постройките с резиденция. Вие носите цялата отговорност за вашите територии, съответно администраторите НЕ отговарят за тяхното опазване/връщане.
Изображение Следните неща са ЗАБРАНЕНИ:
  • Изображение влизането в чужди, защитени територии, без разрешение на собственика им;
    Изображение опитите за каквато и да е измама;
    Изображение убиването на играчи на места, където Player vs Player (PvP) е изключено;
    Изображение използването на командата /sethome в чужди територии/евенти/игри;
    Изображение искането на предмети/пари/права от администраторите/модераторите.

Изображение При нарушение на някое от горепосочените правила, член на екипа има пълно право да ви накаже по негова преценка (забрана за използване на чата за определено време (mute), отнемане на определени предмети, временен престой в затвора (jail), забрана за влизане в сървъра (ban - временен или перманентен)).
Изображение Ако забележите, че някой играч е нарушил правилата за игра, а същият не е бил наказан от страна на администратор/модератор, можете да ползвате съответната тема във форума ни и да подадете оплакване от въпросния играч. Същото се отнася и ако смятате, че сте били наказани неправомерно.
Изображение iPlay.bg запазва правото да променя правилата по всяко време и забранява копирането им по други сайтове/форуми, без предоставен източник за същите.
Изображение Екипът на iPlay.bg ви пожелава приятна игра в нашия сървър!