Официалният форум на iPlay.bg 

Кои са вашите любими филми/ сериали? А любимите ви актьори? Споделете!
 #323049  от U N Λ V E R Λ G E
 съб авг 09, 2014 3:11 pm
Следвайте следният шаблон при пускане на тема, като в самото заглавие добавете името на филма(сериала) и годината на излизане:

  • Постер/обложка на филма
  • Година на излизане
  • Линк към IMDB
  • Кратко резюме
  • Актьори участващи в филма
  • Кратък коментар от ваша страна (Не е задължително)
  • Трейлър (използвайте youtube или vbox тага)
Пример как трябва да изглежда една тема:

Заглавие на темата: Lucy/Люси (2014)

А темата да съдържа:
Изображение
Година: 2014
Линк към IMDB: Цък
Резюме: В "Люси" Йохансон се превъплъщава в образа на млада жена, която живее във футуристичния азиатски град Тайпей. След като става жертва на отвличане, Люси се събужда с няколко плика наркотици, зашити във вътрешността на стомаха й.

Случайното изтичане на единия пакет в тялото й отключва неподозирания капацитет на мозъка й и я оборудва със сила, бързина, познания и възможности отвъд тези, които хората познават. Надарена със свръхпотенциал, Люси се заема със задачата да отмъсти на хората, поставили я в тази ситуация. С помощта на професор Норман (Морган Фрийман), специализиран в изследванията в областта на човешкия мозък, тя започва преследване, което ще разкрие тайни отвъд границите на човешкото познание.

В разгара на мисията Люси откриви нови хоризонти на човешките възможности, които й позволяват да научи китайски за час, да контролира времето и пространството и да управлява тялото си по невиждан начин. Изтеклият в тялото й наркотик отключва достъпа до много повече от онези 10 процента мозъчен потенциал, които обикновените хора използват. Така тя има възможност да разкрие тайни „отвъд границите на нашата Вселена“. Тази й дарба обаче поставя на масата един много важен въпрос – готово ли е човечеството за това?
Актьори: Скарлет Йохансон, Аналей Типтън, Фредерик Чау, Мин-Сик Чои, Морган Фрийман, Амр Уакед, Клеър Тран, Пол Чан
Кратък коментар: И в няколко реда давате вашият коментар за филма.
Трейлър:
[/b]