Официалният форум на iPlay.bg 

Кои са вашите любими филми/ сериали? А любимите ви актьори? Споделете!
 #290794  от Aᴜʀᴜᴍ
 съб дек 07, 2013 3:50 am
Изображение
На 07.12.2013 филмът бе качен в замунда за това реших да го споделя с вас, официалната примиера беше на 22.11 До колкото разбрах, качеството и звукът на филма са добри, но някъде липсват сцени, както и да е аз лично съм голям почитател на филма и се надявам да грабне и вас.

The Hunger Games: Catching Fire
Игрите на глада: Възпламеняването (2013)
## Режисьор : Франсис Лорънс

## В ролите :Сам Клафлин, Алан Ритчсън, Мита Голдинг, Лин Коен, Аманда Плъмър, Филип Сиймур Хофман, Лени Кравиц, Джефри Райт, Дженифър Лорънс, Джена Малоун, Джош Хътчерсън, Лиъм Хемсуърт, Елизабет Банкс, Уди Харелсън, Доналд Съдърланд, Стенли Тучи и др.

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : САЩ Изображение

## Година : 2013

## Времетраене : 2:12:21 ч.

## Резюме : В "Игрите на глада: Възпламеняване" Катнис Евърдийн и Пийта Меларк се завръщат у дома след като побеждават в 74-те Игри на глада. Победата означава да напуснат семействата и най-близките си приятели, за да поемат на "Турнето на победителя" през всички окръзи в Панем. По време на обиколката, Катнис усеща, че искрата на нейното неподчинение е възпламенила недоволството в няколко окръга, където се надига бунт. Въпреки това, Капитолът продължава да държи гнева под контрол, тъй като Президентът Сноу вече е започнал подготовката на 75-те юбилейни Игри на глада. Провеждани на всеки 25 години, с неочакваните си правила, те заплашват да променят Панем завинаги.

Новият гейммейкър на 75-те юбилейни Игри на глада е Плутарх Хевънсбий, в чиято роля ще видим Филип Сеймур Хофман. Младата актриса Джена Малоун е в ролята на Джоана Мейсън, момичето победител в Игрите на глада от Окръг 7. На двадесет и няколко години героинята на Джена е една от най-младите участнички в 75-те юбилейни Игри на глада, но заради своите психологически умения, е и една от най-опасните състезателки.

Привлекателният Сам Клафлин се превъплъщава в ролята на Финик - интелигентният и харизматичен представител на Окръг 4, който едва 14-годишен печели Игрите на глада.

Третият нов персонаж, е Бийти, трибутът от Окръг 3, получил прякора "Волтс". Ролята му е поверена на Джефри Райт.


## Субтитри : Български Изображение

ИзображениеСВАЛИ СУБТИТРИТЕ

Изображение
Изображение
Изображение
Източник: Zamunda.net
 #301196  от Smehurko0-
 пон фев 10, 2014 5:54 pm
Невероятен филм , препоръчвам ви да го гледате !
 #396633  от Morskiq 1913
 ср авг 10, 2016 4:55 pm
Много яко филмче, самата поредица като цяло е доста добре замислена.