Официалният форум на iPlay.bg 

 #435299  от Drea<M>40BG
 ср мар 11, 2020 7:17 pm
Още един портал, който направих, но този път малко по различен. Извинявам се предварително ако има грешки в кода, приемам критики и предложения. Боза е, но може и да влезе в полза на някой.
Демо:
Изображение
Изтегляне: https://drive.google.com/file/d/10PCF_- ... L2c8X/view
Благодаря :)
 #435300  от BlueTwist3r
 ср мар 11, 2020 8:10 pm
Лично мое мнение, но преди да представяш уеб портали погледни как изглеждат сайтовете в двадесет и първи век. Цветовете не си подхождат, header-а не се отличава/разделя по никакъв начин от main content частта, нито пък има footer, всичко прилича на 5 минутен paint project. Font-а използван за хоризонталното меню не е хубав. Просто нищо не си подхожда. Надявам се да приемаш критики.
 #435302  от Drea<M>40BG
 ср мар 11, 2020 8:22 pm
Да, приемам и си прав, но този сайт не го бях предвидил да бъде като за верига или нещо, а може би нещо като community - няма нужда от фуутър, единствено бекграунд, лого и навбар.
Единствено се зачудих защо ти заприлича на работа с Paint, можеш да провериш кода, най-дълго е в stylesheet.css.
Ето и още "бози", които разработвам (Това в момента е работа за 30 минути, има ДОСТА да се правени и в момента изглежда ужасно: https://prnt.sc/rewgdw
(Тези отдолу по-стават)
И още: https://prnt.sc/rewh1o ; ; https://prnt.sc/rewhy1
Както и: https://prnt.sc/rewiv6 ; https://prnt.sc/rewj6e
На ЛС мога да ти пратя снимка и на форумен стил, който ще се радвам да коментираш, освен тези.
 #435306  от zolfeca
 ср мар 11, 2020 9:49 pm
Чисто и просто казано нищо не разработваш ти. Почти всичко е копи/пейст от някъде и да не говорим, че даже си ги осрал някои неща брутално. Блутвистар ти каза да погледнеш как изглежда един по-съвременен сайт, а не просто един index.html+css. Най-малкото поне да е респонсив темата. И да, не приемаш критика, а си наглееш да имаш последната дума. Прекалено очеизвадно е какви глупости пишеш само и само да се подмазниш тука.
Go6kata, آنا إڤانوڤا харесват това
 #435307  от Drea<M>40BG
 ср мар 11, 2020 10:19 pm
Може и да са лоши кодовете, но аз съм ги писал и се опитвам да надграждам. Нито наглея, нито съм направил нещо лошо. А критики приемам, но ти имаш нещо против мен ;)
Някои съм ги редактирал доста, за да ми харесват на мен, но точно това съм го направил от нулата. Ясно е, че не съм добър но се опитвам да търся мнение и да надграждам, а ти не правиш хубаво като критикуваш. Казах, че приемам критика, но не и заяждане!
Винаги съм се възхищавал на твоите pawn и други умения, но не съм знаел, че ме ненавиждаш. Благодаря, че го показа :)