Официалният форум на iPlay.bg 

Тук ще се съобщава за всякакви новини свързани с GameServers.bg.
 #339968  от delirium
 вт яну 27, 2015 4:34 pm
ESL и Gameservers представят: Седмични CS:GO купи! Здравейте почитатели на CS:GO! Ние от ESL, заедно с партньорите ни от GameServers.bg, ви представяме отлична причина да хванете калашниците всяка неделя вечер от тук нататък!

Изображение Редовни седмични CS:GO купи!

Започвайки от тази неделя, 07.02.2015 г., ще се провеждат ежеседмични купи по Counter Strike: Global Offensive. Характерът на тези турнири е предимно приятелски, но като капак на всичко сме ви подготвили и награди, осигурени от нашите партньори от GameServers.bg, които бяха така добри да се включат в това наше предложение. Ето какво предстои.

Изображение

Изображение Редовни седмични CS:GO купи!

Всяка неделя от месеца ще се провежда редовен турнир, в който първите три отбора ще печелят награда, точки, с които ще можете да наемате сървъри от GameServers.bg. Посетете техния сайт, за да получите по-подробна информация за това, какво и как можете да използвате.

Но това не е всичко! Първите четири отбора ще трупат и точки за класиране на месечния финал! Точно така, най-добрите и постоянни осем отбора от всеки месец ще мерят сили в голям турнир, бракет с двойна елиминация и още по-големи награди, които ще тестват духа и сърцето на всички.

Изображение Награди

Но нека обобщим: Какви са наградите?
За редовен неделен турнир:
1 място: 10 точки в GS + 60 точки за месечното класиране
2 място: 7 точки в GS + 40 точки за месечното класиране
3 място: 5 точки в GS + 20 точки за месечното класиране
4 място: 10 точки за месечното класиране

За месечния финал:
1 място: 30 точки в GS
2 място: 15 точки в GS
3 място: 10 точки в GS

За повече информация посетете ESL.eu/BG