Официалният форум на iPlay.bg 


• MoD: Retro Massive | Изображение Psychostats | Status: Изображение | Connect: 93.123.18.31:27015/massive.iplay.bg:27015

Модератор: Екип банове

Правила на форума: 
 #431976  от lamer4e7o
 пет яну 25, 2019 7:10 pm
Виж сега, госпожице… На предишния мап имах наистина подозрения относно играта ти, след като пред теб паднаха два флаша и не те улови нито един от тях, минах спектатор да те гледам и заради заядливите думички, получи гаг. НЕ виждам нищо странно в тва… На следващия мап, продължи да се заяждаш с мен, след като аз думичка не ти бях казал, предупредих те да престанеш (както се вижда и на една от снимките), ти не спря и последва кик от моя страна — може да е малко пресилен кик-а, но ти се извинявам, ако съм те обидил с нещо, въпреки че не се чувствам виновен в ситуацията, защото съм длъжен да те проверя при съмнения в играта ти, а подобни заядливи изречения няма да търпя. Гаг, кик, слай - по моя преценка, както си го пише и в правилата. Продължих да си играя, ти продължи да се заяждаш, е, извинявай… :drinks:

Не ме интересува с кой от екипа си спала (както бяха споменали в играта), не мисля, че тва ти дава право да ръсиш думички на ляво и на дясно без покритие.
Последна промяна от P$yCh0 на пет яну 25, 2019 7:47 pm, променено общо 1 път. Причина: Последната част от мнението - напълно безсмислена.
 #431980  от P$yCh0
 пет яну 25, 2019 8:01 pm
С подобен "пиперлив език" последицата е гаг, който в случая е напълно заслужен! Колкото до кикването, въпреки това, че ламера се е извинил в горното мнение за това решение, бива предупреден и занапред подобни действия биха довели до връщане в "тест период"!
Eighty83three харесват това