Официалният форум на iPlay.bg 

Всички стари, одобрени или неодобрени предложения ще бъдат местени в този раздел.

Мнения

За - 1во
13
30%
Против - 1во
2
5%
За - 2ро
12
28%
Против - 2ро
2
5%
За - 3то
10
23%
Против - 3то
3
7%
Пас
1
2%
 #161066  от rottingham
 съб окт 08, 2011 1:41 pm
Имам няколко предложения относно настройките по сървърите:

1. Respawn Times.
В момента такова чудо на сървърите за жалост няма, а плюсовете, които предлага, дори и бързия respawn time, са:
+ На attack/defend карти като hoodoo или thunder mountain в момента изключително рядко атакуващия отбор стига до stage 2 да не говорим за stage 3. Това е защото тези карти са балансирани предимно около това, защитаващият се отбор да има дълъг respawn time, докато атакуващият - кратък. Когато няма respawn time защитата доминира, когато отборите са равносилни.
+ Когато има respawn time играчите имат едно на ум преди да се хвърлят в битката. Това промотира отборната игра и тактическите предимства на различните класове, правейки ги по-полезни.
+ Новите играчи имат възможността да се учат от грешките си и да гледат по-опитните в действие, докато чакат да се spawn-нат.
- Единствения минус, за който се сещам, е че това може да подразни по-нетърпеливите играчи, но и това си има решение ако играят от атакуващия отбор или пийват по малко бира, докато чакат :).

2. More Maps.
На сървърите в момента се играят едни и същи карти - egypt, dustbowl, payload и тук там някой 2fort или well. Няма да е лошо да се направи някаква ротация с повече карти или ако са прекалено много, да се направи различна ротация за всеки ден, както е при някои сървъри.
Например: Понеделник - 2 карти тип attack/defend, 2 карти тип payload, 4 capture point. Вторник - други 2 карти тип a/d, pl, cp, and so on.

3. Replay Enabled.
Това вече не е толкова важно но би помогнало за сплотяването на българската ТФ2 общност, че ако щете и за реклама на iplay :).

Това е от мен. Надявам се да обмислите предложенията и да изберете това, което ще е най-забавно за играчите.
rottingham написа:Е, господа админи, какво правим? Ще има ли реформи или ще циклите на egypt, докато на други места се разцъкват новите карти?
Последна промяна от KAMEHCKu на ср окт 26, 2011 10:48 pm, променено общо 2 пъти. Причина: bump