Официалният форум на iPlay.bg 

Отхвърлените от нас кандидатури.
 #438202  от NightStalker
 ср юни 24, 2020 12:23 pm
) Възрастова граница -> 14
2) Ник в играта? Justtobreathe
3) Защо искате да станете админ? За да помагам с каквото мога
4) От къде сте? София
5) Колко често и от кога влизате в сървъра. Вече влизам в сървъра от 2 години но съм спирал да играя за известно време сега играя доста често от към някъде 2/3 месеца
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)? да имам опит в зм сървъри и 1 jailbreak
7) Скайп за връзка. bgcrmonkey
8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв) JusttoBreathe
 #438204  от 6Lqp
 ср юни 24, 2020 12:56 pm
Не спирам да виждам, че играеш за благинките и флагчетата, а не реално да бъдеш полезен на някого. Все още държанието ти е лигаво, което ме води до мисълта, че не би могъл да вземеш необходимите адекватни решения. Изгради някаква дисциплина. Пак не!
ŁŁÆéÓÑπ∙√® харесват това
 #438208  от ShadoWMiaR
 ср юни 24, 2020 2:21 pm
Аз просто не знам от къде да започна, нека да е от това : https://prikachi.net/image/YP8V4
Първо ме питаш кога пуснеш кандидатура, което изобщо не е нормално, а и не питаш само мен, а и други колеги също. Второто което е че наскоро те гагвах за обиди не знам дали си забравил, често използваш микрофона.
Третото което е че преди седмица две се хвалеше, че си станал админ в някакъв дъст пред мен и Иво в зомбито, не знам дали и на други колеги си се хвалил, а ако станеш тук предполагам реклама по бтв ще пуснеш.
В крайна сметка желанието ти да получиш тези права ти прецакват всичко, както и излишните въпроси/спамене в чата, не може да изчакаш примерно месец/месец+ защото ти се нуждаеш от тези права един вид ? И защо ? Какво се променя ? Понеже ти като ме попита кога да пуснеш аз ти отговорих месец+, ти се съгласи. Беше отхвърлен май 31-ви и примерно не може да дочакаш до Юли края?
В близките 4 месеца считай, че имаш против от мен, аз повече няма да пиша по твойте кандидатури освен, ако нямам да допълня нещо.
Съветите ми към теб са : Не бъди толкова нахален, не спами толкова в чата (Важи и за VIP чата ), намали лигавенето, използвай по-малко микрофона когато си Т, не се драчкай понеже и това забелязах от теб до онзи ден теб провокираха, а вече и ти го правиш. Играй нормално и покажи, че искаш да помагаш, а не да получиш флаговете и да се хвалиш, че си станал админ при нас, защото това няма да доведе до никъде.
Не се натрапвай толкова на админите, имам предвид да ги разпитваш постоянно този кой е що е (защото това теб не те засяга), както правиш на мен дето ме питаше на psay, както в деатхръна разпита Stargame все едно му взимаш интервю. Това мога да те посъветвам аз, мисля, че бях изчерпателен и ще ме разбереш.
Валентин Шопов, 6Lqp харесват това
 #438257  от P$yCh0
 пон юни 29, 2020 1:00 am
Кандидатурата ти не убеди екипа на iPlay.bg и поради тази причина си отхвърлен!

Нова кандидатура можеш да подадеш най-рано след 20 дни! Желателно е преди това да си направил добро впечатление на админите в сървъра.

Желая ти приятни моменти в сървърите на iPlay.bg!

Поздрави,
P$yCh0