Страница 1 от 1

[ПОМОЩ]Проблем с моделите на VHE

МнениеПубликувано:чет авг 09, 2012 5:32 pm
от GutterDemon
Здравейте,занимавам се с 'mapping' от доста дълго време знам почти всичко,но от скоро се заех да направя някоя deathrun_map,и за сега се получава много добре според очакванията ми,но реших да я разкрася малко повече като да сложа факли,трева,спрайтове това-онова,но ми излиза един огромен проблем,сега ще ви покажа какъв по точно е той.
Ще дам пример с трева (спрайт).Така слагам си спрайта,избирам си пътеката за самия спрайт (в случая съм избрал трева 'grass_01.spr')
Ето и снимка :
http://picbg.net/img.php?file=14ca80371c4910bd.png
Видяхте,че съм използвал 'cycler_sprite' и така,запазвам си картата test.map (използвам .map формата,защото компилирам чрез 'Command Prompt'),задал съм му всички опции както са споменати във форума на CS.Sector.BG компилирам (без никакви грешки,тоест успешно) компилера ми копира картата в 'maps' директорията на играта,след което стартирам играта избирам 'test.bsp' натискам стартирай сървъра и ми дава един огромен еррор,който ми трови нервите цял ден (цял ден се опитвам да го оправя,но уви не успях,и се надявам да си го оправя сам докато напишете нещо по въпроса)
И ето какво ми дава след като се опитах да стартирам 'lan server-a' на избраната ми test.bsp карта.
Снимка :
http://picbg.net/img.php?file=c69a1cd976259953.png
Надявам се да намери някакво решение за този проблем.
Благодаря Ви за отделеното внимание

Re: [ПОМОЩ]Проблем с моделите на VHE

МнениеПубликувано:чет авг 16, 2012 1:05 pm
от mano
Може модела да не ти е в папката cstrike/models ?