Официалният форум на iPlay.bg 

TBA

Модератор: Екип банове

 #163957  от KAMEHCKu
 вт окт 18, 2011 9:47 pm
При лонгджъмпа и то този на 10аа не се гледа престрейфа,защото той си е част от самата техника на скачане,а блока,на който е скочен даден статс.Иначе идеята ти е да направим нещо подобно на топа на XJ,само че с демота,записани в сървъра,така ли?
 #163990  от m4r1o
 вт окт 18, 2011 11:29 pm
KAMEHCKu написа:При лонгджъмпа и то този на 10аа не се гледа престрейфа,защото той си е част от самата техника на скачане,а блока,на който е скочен даден статс.Иначе идеята ти е да направим нещо подобно на топа на XJ,само че с демота,записани в сървъра,така ли?
Идеята ми е да се направи "българско XJ a.k.a iPlay .. Разликата ще е , че тук само българи, който са потребители на сайта ще могат да дават демота :thumbs_up: Така ще има и много повече регистрирани потребители , които ще се борят за позиции в класацията.
 #164019  от krokii
 ср окт 19, 2011 10:33 am
Аз съм съгласен. Сървъра ще увеличи посещаемостта си, както и форума. Другото което искам да вметна е, че ще можем да направим такова нещо само за LJ, CJ, DCJ, BJ и HJ (тоест, както е и на XJ (Click me)).

п.п: Съгласен съм, стига сървъра да не бъде спрян/заместен с нов мод.
 #164052  от KAMEHCKu
 ср окт 19, 2011 3:17 pm
Аз пък мисля,че и dcj-то трябва да се махне.Само Lj/hj,cj,bj.Друг вариант е само Lj,но наистина така е по-добре(с изключение на dcj).А иначе сървърът няма да се спира,пуснат е от както веригата съществува,пък и дел така ми каза като го бях питал.
 #164126  от m4r1o
 ср окт 19, 2011 8:09 pm
fitness monster написа:Аз съм съгласен. Сървъра ще увеличи посещаемостта си, както и форума. Другото което искам да вметна е, че ще можем да направим такова нещо само за LJ, CJ, DCJ, BJ и HJ (тоест, както е и на XJ (Click me)).

п.п: Съгласен съм, стига сървъра да не бъде спрян/заместен с нов мод.
Ами няма причина сървъра да бъде заменян или спиран , тъй като това ще е просто нова секция в сайта :) И няма да се отразява изобщо на сървърите.
Аз пък мисля,че и dcj-то трябва да се махне.Само Lj/hj,cj,bj.Друг вариант е само Lj,но наистина така е по-добре(с изключение на dcj).А иначе сървърът няма да се спира,пуснат е от както веригата съществува,пък и дел така ми каза като го бях питал.
Не разбирам, защо да се махне DCJ ? Ако се обосновеш, може и да те разбера, защото това си е отделна техника от CJ.
 #164157  от KAMEHCKu
 ср окт 19, 2011 9:42 pm
Идеята ми е,че това са основните техники,с които се скача.То ясно,че dcj е по-различно,но и mcj,drop cj,scj,drop scj,drop dcj,dscj и тем подобни също са "отделни" техники на скачане,но самия cj си е оригиналната техника и по-добре ако ще се прави такова нещо да оставим само Cj(от поредицата каунтджъмпс).
 #164180  от krokii
 ср окт 19, 2011 10:26 pm
m4r1o написа:Ами няма причина сървъра да бъде заменян или спиран , тъй като това ще е просто нова секция в сайта :) И няма да се отразява изобщо на сървърите.
Пич, сървъра почти винаги си стои празен, а ако не е празен, ще има по 5-6 max до 10 човека. Такива сървъра принципно се спират/заменят с нов мод.
m4r1o написа:Не разбирам, защо да се махне DCJ ? Ако се обосновеш, може и да те разбера, защото това си е отделна техника от CJ.
Под махане, той имаше в предвид, ако се приеме това предложение, в класациите да НЕ варира DCJ. Изказваш се много неподготвен и в двата случая.
 #164214  от m4r1o
 ср окт 19, 2011 11:43 pm
Ами и за двата случея имах точно това предвид :blink: Да не трупаме излишни мнения..
Ако някой от вас има връзка със собственика на сайта и да поговори по този въпрос , много ще се радвам :zzz: