Официалният форум на iPlay.bg 

  • Предложение за CS:GO | Zombie Escape [64tick|FastDL|SBans]

Модератор: CS:GO Supervisor

 #410645  от Leon™
 нед мар 05, 2017 9:40 pm
Днес поиграх малко в сървъра ви и забелязах това. Не знам дали само при мен е така ,но реших да докладвам.
Изображение
Изображение
Червената кутия е другия човек. Предполагам има някакъв проблем с моделите.
Ето го и предложението ми:
Да се сложат ботове ИЛИ да показва ,че във сървъра има хора. От няколко дена следя сървъра и все изглежда ,че е празен а съм фен на този мод и ми се играе (ZombieReoladed и Escape). Така останалите като виждат ,че има някой в сървъра ще влизат, макар и ботовете да не са подходящи за ескейп.
А след като се развие сървъра може да се добавят скинове в !zclass за зомбитата и хората :thumbs_up: :tooth:
Благодаря за сървъра! :cool: :thumbs_up:
 #410646  от s0mething ;pP
 нед мар 05, 2017 10:00 pm
Сървъра седи празен защото crash-ва почти винаги при наличие на 4-5 играча и не може да се намери причината от този crash + това с ботове е абсурдно ... ако изобщо и може де не съм запознат кой знае колко но все пак ...
:ps: колкото до самия проблем мисля , че е от самия теб - до момента такова нещо или по точно от тези които са играли както и аз самия не съм забелязал такова нещо да излиза или да бъгва по такъв начин както и други не са докладвали за такова нещо следователно го е нямало и при тях.
 #410651  от • $ąȡ?¥ƹȿ?ʍą¥þƹ? •
 пон мар 06, 2017 12:34 am
Изказваш се неподготвен, сървъра точно за това крашва защото самите модели не ги разчита както сам си казъл , когато са 4-5 човека и крашва следователно не разчита моделите и дава грешка и рестартира системата, играч няма как да да има подобен проблем при простата причина , че това ще се доведе от Steam, а тук проблема е доста простичък. Преките пътища до плъгините не са сложени или не е качен правилно във sv_downloader .
West Coast, Leon™ харесват това
 #410654  от Bisolini
 пон мар 06, 2017 1:31 pm
Странно как играч ми е пращал подобна снимка на модел който му е червен и е с error-и, а на мен същия модел си ми е нормален.
s0mething ;pP харесват това
 #410663  от ⸇ᴴᴱ HUИTΞƦ
 пон мар 06, 2017 4:11 pm
Случайно да си проверил дали "sv_allowdownload" не ти е на 0? Защотото тогава няма как да свали никакви модели, само картите.
Leon™ харесват това
 #410667  от Leon™
 пон мар 06, 2017 7:16 pm
ᵀᴴᴱ HUИTΞR написа:
пон мар 06, 2017 4:11 pm
Случайно да си проверил дали "sv_allowdownload" не ти е на 0? Защотото тогава няма как да свали никакви модели, само картите.
Не се бях сетил за тази команда, благодаря. Ще опитам отново.
Днес иначе погирах малко, имаше 3-4 човека ,но от този бъг ме заболя главата. Ще пробвам с командата, дано се оправи.