Страница 1 от 1

Оплакване от Администратор

МнениеПубликувано:пон яну 16, 2017 2:29 pm
от ⸇ᴴᴱ HUИTΞƦ
1. Ника на администратора.
2. Линк към демо и/или скрийншот.
  • Записвате демо с команда record <demo name> в конзолата, а ако снимате - F12, което е default бутона за снимки в Steam.
  • Демото се записва в: gamedir\csgo с името на файла (както сте го записали от горната точка)
3. Причина поради която се оплаквате от дадения играч.
  • Снимките може да качвате в Imgur или друг хост, като ви моля да избягвате prikachi.
  • Демотата може да качвате в DoxBG или друг хост, като ви моля да избягвате хостове, които бликат с излишни глупости тип "Изчакайте Х секунди, за да можете да свалите файла".

Невалидни репорти няма да бъдат преглеждани.

Re: Оплакване от Администратор

МнениеПубликувано:пон фев 26, 2018 10:45 pm
от Бисквитка
Искам да се оплача от администратор @Ivan G. Никаква реакция от него в сървъра. 5 човека горовят едновременно по микрофона с пискливи гласчета, псуват, дразнят се, викат и пращят. По-лошото е че и самият администратор го прави. Писах му 4 пъти дали ще ми отговори на въпроса и да вземе адекватни мерки, но отговор нямаше.

Демо нямам, защото забравих, че не го снима автоматично.

Re: Оплакване от Администратор

МнениеПубликувано:вт фев 27, 2018 6:56 am
от ⸇ᴴᴱ HUИTΞƦ
Този прави това и онова, ама демо нямам. В смисъл, дори и да е така, в което съм склонен да вярвам - без демо няма как да взема адекватна преценка кой прав, кой крив. Ще му направя забележка.

Re: Оплакване от Администратор.

МнениеПубликувано:пон мар 05, 2018 12:17 am
от Just Chris
Nick: Just Chris | PvPro.com
Здравейте,
Днес в 23:53 бях мютнат/гагнат за 1440 поради причина: "Рекламата Ви, освен жалка и е и аматьорска."
Ищецът на това действие беше "Ivan G". Много хора също, са се оплаквали многократно от него, но не и в писмен вид. Също така многократно съм бивал "slay-ван" със замисъл за трол. Въпреки, че не съм бил последен и само мен да чакат, питал съм възпитано и ми е било отговаряно именно с това наказание. Относно този "ГАГ", който съм получил, искам да кажа, че не съм рекламирал сървъри, а веднага щом получих самият "ГАГ", въпросното лице, напусна сървъра. Не мисля, че съм направил нищо лошо и настоявам наказанието ми да бъде отменено, но и също "адмнистраторът" да бъде ощетенм, заради многократните си грешни решения!
Снимков материал:
Относно снимката с конзолата, както можете да видите, не съм написал аз това съобщение...
http://prntscr.com/imuqzm
Втората е показан мюта:
http://prntscr.com/imurt9

Ще бъда искренно благодарен, ако съответното лице започне да си върши работата както трябва ! :worthy: :))

Re: Оплакване от Администратор

МнениеПубликувано:пон мар 05, 2018 1:23 pm
от ⸇ᴴᴱ HUИTΞƦ
Gag-а е премахнат, slay-овете са на място. Обаче, ако аз те хвана да рекламираш, няма да се отървеш с 2 часа гаг. Админа е предупреден.

Re: Оплакване от Администратор

МнениеПубликувано:вт авг 14, 2018 10:55 pm
от Бисквитка
Оправете си администрацията в сървъра, която се състои от 1 админ. Сандера само си играе с правата. Като го убият се съживявя по 50 пъти, слапва се да минe маповете. Точно преди 5 минути - псува си едно дете, ама е тей от 3 дена си псува някво 8-9 годишно на развален български си ги реди всички у сървъра и Сандера вика, че няма да го гагвал и мутевал, че да му се смеели хората. И накрая казах на това детенце да млъкне мама му и Сандера мене гагна, а онзи още си продължава да ги реди. Има и логове даже може да се види кво е писано и тва лапе и по микрофона си псува ей тей всеки ден пред Сандера и нищо не му прави.

https://drive.google.com/open?id=1_mW9C ... XkOdN3A7FZ

Re: Оплакване от Администратор

МнениеПубликувано:вт авг 14, 2018 11:20 pm
от Ivan G
Искам да подам оплакване от новият администратор на сървъра xsanderbg. Абсолютен непокист, ич' му нее какво се случва, кой кого обижда, кой пуска музика и троли. Играчите с които се има, неговите "приятели" биват толерирани след множеството обиди, расизъм и друг вид склонения към накърняване на достойнството на играчите, което кара тях да лефткат от сървъра. Други играчи биват несправедливо mute/gag-вани за време от случайни цифри, което си е избрал да напише (може да проверите sbans.iplay.bg). Не веднъж е експлоатирал с правата си като се е слапвал собственоръчно с помощна цел. Като цяло нещата не са розови особенно сега в сървъра. Бих желал да се вземат точните мерки за справяне на ситуацията, като не желая администратора да остане без права, просто искам да си върши задълженията както трябва, да бъде справедлив и най-вече да не толерира своите "приятели", те нямат, нито имунитет, нито никакви права, че да се държат така.
https://drive.google.com/open?id=1_mW9C ... XkOdN3A7FZ

:ps: Това са данните на играчите, които трябва да бъдат наказани, а бяха пощадени.
Има още много такива демота, просто в момента мисля, че това е достатъчно.

Malkiq Marakesh | SteamID: STEAM_1:0:171806501
Venim | SteamID: STEAM_1:0:237717776
Itachi | SteamID: STEAM_1:0:130572992

Оплакване от Администратор

МнениеПубликувано:пет сеп 14, 2018 5:38 pm
от Velcho Silvara
Искам да се оплача от въпросния Jr. Admin xsanderbg
на това демо: https://ndox.abv.bg/download?id=cf8375674f се вижда в някои части как админа слага допълнително живот за да неможе да бъде убит, убива хора със !slay или се съживява когато умре.
Хората в сърваса са не доволни и се оплакват от него доста често.
Моля да се вземат мерки!