Официалният форум на iPlay.bg 

  • Кандидатура за админ в JailBreak [ULTiMATE]

  • Кандидатурите са отворени.
Кандидатурите са отворени.
Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи, ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #426837  от Allure'ment
 чет май 17, 2018 1:17 am
Уважаеми,
здр пак съм аз :iplay:

[1]. Възрастова граница - 21
[2]. Ник в играта? - beware'
[3]. Защо искате да станете админ? - С цел подпомагане на сървъра и за по-добра обстановка по време на игра.От времето, което съм прекарала в сървър-а мисля, че понякога не достатъчно справедливо и от неутрална гледна точка се наказват дадени нарушения, затова реших да пробвам с кандидатура. Главната цел сочи към хубави емоции и добре прекарано време в сървъра за всички играчи.
[4]. От къде сте? - Видин
[5]. Колко често и от кога влизате в сървъра. - Играя може би от 2014 година с прекъсване. От скоро прекарвам доста време в сървъра като забелязах, че няма радикални промени в правилата. Може да се каже, че съм запозната с организацията в сървъра.
[6]. Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)? - Определям опита си като не толкова голям, но не мисля, че е нещо, което не би научил един мотивиран човек.
[7]. Скайп за връзка. - ЛС
[8]. Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв) - не ползвам steam
Благодаря за отделеното време.
С уважение, 5я :thank_you:
Skaterboy, shanostyle харесват това
 #426923  от Baileys ;)
 чет май 17, 2018 11:18 pm
На мнение съм че няма да се справиш. Виждал съм те да си изпускаш нервите. Нямаш и много мерак да помагаш в играта... Мисля че ти трябва още време ПРОТИВ
CatStylezZz, dgdara_, Raphael и 1 други харесват това
 #426924  от Гражданин1880
 чет май 17, 2018 11:20 pm
Ще се справиш,знаеш как стоят нещата. ЗА!
shanostyle, HolySqeak, -double trouble харесват това
 #426972  от Jordi18
 пет май 18, 2018 6:29 pm
дайте й шанс :worthy: тя го заслужава :drinks: :cool:
Последна промяна от P$yCh0 на пет май 18, 2018 6:58 pm, променено общо 1 път. Причина: +1 Предупреждение!
 #426981  от Nezkoy
 пет май 18, 2018 7:28 pm
Редовна си , не си конфликтна, обаче не виждам това желание да бъдеш админ. Покажи маалко повечко желание да си част от екипа ни, и следващия път ще получиш моята подкрепа. Стимулиращо против :)
Дочо.Иванов харесват това
 #426987  от Elektrika
 пет май 18, 2018 8:35 pm
За трети път ПРОТИВ от мен не виждам желание да си част от екипа изпускаш си нервите твърде много се лигавиш не мисля че ще се справиш
1878!, Raphael харесват това
 #427026  от ShadoWMiaR
 съб май 19, 2018 11:45 am
Мислех да ти дам за, но вчера и днес ти промени моето мнение. Демонстрира, че ти трябва още време. Вчера не следеше играта с двойките, да извини се и даде свободен ден на всички което е правилно, но и днес в присъствието на три админа каза на даден играч да се зареди от аптечките, при което ти казах, че има админи това не е правилно, и ти попита защо е забранено. Мисля, че си намалила лигавенето, но както казах ти показа, че ти трябва още време, помагай на админите и играчите в игра, направи някой друг доклад и ще ти се получат нещата. За момента съм против.
Raphael харесват това
 #427179  от Petrow
 пон май 21, 2018 6:31 pm
Докато не спреш лигавенето и глупостите дето правиш в сървъра няма как да ти дам нещо различно от против. Вземи се в ръце и покажи, че искаш да помагаш и тогава вече може да получиш "за" от мен. :))
Валентин Шопов харесват това