Официалният форум на iPlay.bg 

  • ~iPlay.bg Spring 5v5 Tournament~

 #412606  от lostinparadise
 ср май 24, 2017 11:26 am
Така както гледаш, реално погледнато беше за сряда, просто след това съм направил някаква си "пауза" и съм си мислел друго, поради което идва и грешката. Сам можеш да забележиш, че и датата беше 25,въпреки че пишеше и сряда, и четвъртък. В четвъртък ще сте в такъв случай, като толкова сте се "объркали". Примерно си зает сряда, е ако не беше станала грешката сигурно нямаше да сте, въпреки всичките празници, след като нямате време, че да не влизате и хората, на които им се играе да печелят служебно - просто не се записвайте. Проблемът ви е решен, няма смисъл да спамитр излишно след мен, било то за мнение или друго.
 #412656  от lostinparadise
 чет май 25, 2017 9:08 pm
Въпреки победата на DEIV5 те биват дисквалифицирани, поради много нарушения и най-вече, защото играха с хора, които не са вписани дори като резерви. Оплаквания от непозволени средства също, но е излишно да се коментира това нещо, с или без демо. Продължават напред Team Destroyer's тъй като им се наложи да играят срещу "външни" лица, които са събирани прежревременно.
Бисквитка, LeX_KACMETKO, Big Easy харесват това
 #412668  от lostinparadise
 пет май 26, 2017 3:22 pm
Тъй като останаха 5 отбора на полуфиналите преждевременно реших да изтегля един отбор, който ще почива на полуфиналите и направо минава към финала, който ще бъде обяснено по-надолу как ще се играе. Без никакви номера и т.н от първото теглене, чрез random.org отборът избран да почива е "dA si znaqt". След като се отдалечихме доста от схемата, по която уж щяхме да играем, а именно тя се следваше само на осминафиналите, започваме всеедно по същият начин. А именно, първият "записал" (спечелил) отбор срещу последният и вторият срещу предпоследния.Следователно остава да се изиграят следните срещи:

Team [qgodki] vs Team Destroyer's Днес 26.05.27017г. 19:00


Neppo i krawaichetata vs teampatka Днес 26.05.27017г. 19:30 приблизително, веднага щом приключи горната среща.


След което присъединяваме и отборът, който е почивал (dA si znaqt) и схемата се обръща по следния начин за най-добрият отбор, който ще "грабне" наградата.

- Всеки от 3те отбора останали на финал ще играе срещу всеки, като ще се играе BO3 2 от 3 мапа. Отборът който победи другите 2 - печели, ако има 2 такива отбора - увеличаваме т.е това остава големият финал. В случай, че всеки отбор има по 1 победа и една загуба ще се гледат рундовете т.е кой отбор е направил най-голям "разгром".


Въпросите си може да задавате тук, в темата, като ще Ви бъде отговорено максимално бързо. Ако има нещо неясно, или объркано.


- В сила влиза правилото, което гласи, че сте задължени да записвате демо. Тъй като грешката до сега беше в мен, че преди мачовете не съобщавах, това нещо ще бъде коригирано, за което и се извиняваме.
 #412682  от lostinparadise
 пет май 26, 2017 9:14 pm
Можете да проследите срещата между отборите Team [qgodki] и Team Destroyer's след броени минути.


www.twitch.tv/extremebo0y
 #412754  от lostinparadise
 вт май 30, 2017 9:30 am
Турнира прикючи преди дни, но очаквахме победителите, именно (Neppo i krawaichetata) да получат своите награди. Наградите са получени. Заповядайте отново догодина, като ще се постараем всичко да бъде в пъти по-добре.